COOC Needles Coffee Distributor (adjustable)

Description

The Coffee Distribution Tool uses needles to evenly distribute ground coffee on a coffee machine’s portafilter before brewing. This enhances extraction stability, foam, flavour and taste of coffee.

The COOC coffee distributor has the 24 stainless steel needles arranged in a grid pattern, which is a very scientific design. If you are using a conical portafilter (filter basket), you can adjust the stainless steel needles on the distributor to match the shape and depth of the portafilter (filter basket).

The distributor can be disassembled by turning the metal base on the wooden handle. Adjust the height of the stainless steel needles and tighten them into the holes on the back of the base. Then rotate the base onto the wooden handle to complete the installation.

Specification

Item Type: Coffee Distributor Stirrer
Material: Made of premium Stainless Steel
Mouth Diameter: 51mm / 2in, 53mm / 2.09in, 58mm / 2.28in.

*Contact us for any queries, more info & price requests  (coocroaster@proton.me)

 

*******************************************************

Váš online eshop s kávou

Prečo podávame čerstvú kávu? Kávu pražíme každý týždeň, aby bola čo najlepšia. Neskladujeme ju dlhšie, pretože chceme mať istotu, že je vždy tej najvyššej kvality. To je jeden z hlavných rozdielov medzi našou kávou a kávou z obchodu, kde dlho leží. Je ťažšie vypestovať kvalitnú kávu Arabica, ktorá má jemnejšiu, plnšiu chuť a je aromatickejšia. Robusta má viac kofeínu ako arabica, ale chutí zemito a horko.

S potešením vám predaj čerstvo pražená zrnková káva z z našich miestnych pražiarní na Slovensku. Našou prioritou je zabezpečiť, aby bola dodávaná káva vždy čerstvá, preto pražíme v malých množstvách a častejšie.

COOC zelená káva- 100% Arabica- 750 gr

15,50 €
In stock
Product Details

Zelená káva- Prices are incl. tax.- 750 grams of 100% Arabica Green Coffee

(Location service: Slovak Republic)

Share this product with your friends
COOC zelená káva- 100% Arabica- 750 gr

Kúpte si nemleté kávové zrná a zomeľte ich tesne pred varením, aby ste zachovali chuť a arómu kávy. Ak si kávu nemôžete namlieť sami, vyberte si také množstvo, ktoré dokážete rýchlo spotrebovať. Uchovávajte ju v uzavretej nádobe. Ak chcete, aby sme vám kávu namleli, uveďte nám v poznámkach k objednávke, aký spôsob mletia si želáte. Predaj čerstvo praženej kávy a zelená káva (online eshop)

Zelená káva je celkom novým prírastkom na scéne nápojov. Stala sa veľmi populárnou, pretože zelené kávové zrná sú plné antioxidantov a výborne pomáhajú pri chudnutí. Výsledky boja antioxidantov proti voľným radikálom sú celkom pôsobivé.

Príslušenstvo na prípravu kávy

Náš kanál na YouTube

Náš instagram

 

 

EN